For a Healthy Life na sociálnych sieťach

Zásady ochrany osobných údajov

Prevádzkovateľom webových stránok forheli.com je Ing. Blanka Maixnerová, so sídlom: Pri Kysuci 98/75, Žilina 010 03, Slovenská republika, IČO: 40737586 (ďalej len „prevádzkovateľ“) garantuje bezpečnosť a ochranu zverených osobných údajov v plnom súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady č. (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „GDPR“) a so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších zmien.

Cookies

Pri použití webových stránok forheli.com môže dochádzať k ukladaniu súborov cookies (drobných súborov, ktoré zabezpečujú sledovanie aktivity užívateľa na webstránkach) na elektronickom zariadení, pomocou ktorého užívateľ k týmto stránkam pristupuje. Podmienky ukladania a spracúvania cookies sú nasledovné:

  • Užívateľ má vždy možnosť vyjadriť svoj súhlas alebo odmietnuť ukladanie súborov cookies, a to nastavením svojho webového prehliadača – povolením alebo naopak odmietnutím ukladania cookies.
  • V prípade udelenia súhlasu (povolenia cookies) môžu byť na elektronickom zariadení užívateľa ukladané:
    1. dočasné súbory cookies, ktoré sa pri vypnutí internetového prehliadača užívateľa automaticky vymažú,
    2. dlhodobé súbory cookies, ktoré v internetovom prehliadači užívateľa zostávajú zachované aj po vypnutí zariadenia, pomocou ktorého užívateľ pristupuje k webovým stránkam forheli.com (tieto cookies môže užívateľ kedykoľvek vymazať a po niekoľkých týždňoch alebo mesiacoch sa vymažú aj automaticky).
  • Svojím súhlasom užívateľ zároveň povoľuje, aby prevádzkovateľ súbory cookies využil na vlastné evidenčné alebo štatistické účely, a na účely cielenej reklamy partnerov, s ktorými má uzatvorené osobitné dohody o zobrazovaní reklamy na webstránkach. Súhlas užívateľa trvá po dobu zachovania nastavení jeho internetového prehliadača. Zmenou nastavení internetového prehliadača užívateľa alebo zákazom používania súborov cookies súhlas užívateľa zaniká.
  • Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za ukladanie súborov cookies na internetových stránkach tretích osôb, alebo využitie súborov cookies uložených na koncovom zariadení užívateľa tretími osobami.
  • V prípade odmietnutia súhlasu (odmietnutia cookies vo webovom prehliadači) prevádzkovateľ nemôže garantovať úplnú funkčnosť webových stránok forheli.com.

Analytika

Pre analýzu spôsobu využívania webových stránok forheli.com používa prevádzkovateľ službu Google Analytics, ktorej poskytovateľom je firma Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA).

Google Analytics využívajú súbory cookies.

Zhromažďované údaje sú používané anonymným spôsobom, to znamená, že podľa nich nie je možné osobu identifikovať.

Zabezpečenie stránky

Webstránka forheli.com používa pri akomkoľvek pripojení užívateľa a prenose akýchkoľvek údajov šifrované pripojenie SSL, ktoré znemožňuje prístup tretích osôb k prenášaným údajom počas ich prenosu na internete a pozmeňovanie takýchto údajov tretími osobami. Databázy prevádzkovateľa obsahujúce osobné údaje sú chránené šifrovaním a neverejnými prístupovými údajmi v súlade s najmodernejšími technickými štandardmi.

Kontaktné údaje

Užívateľ pri svojej návšteve a ďalšom používaní webových stránok forheli.com môže kontaktovať prevádzkovateľa a poskytnúť mu svoje osobné údaje na účely spätného kontaktovania.

  • Poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné. Právnym základom spracúvania údajov poskytnutých užívateľom je v takomto prípade oprávnený záujem prevádzkovateľa kontaktovať užívateľa a poskytnúť prípadné odpovede alebo poradenstvo.
  • Osobné údaje, ktoré môže užívateľ poskytnúť prevádzkovateľovi, sú:
    1. meno a priezvisko [nevyhnutné]
    2. e-mailová adresa [nevyhnutné]
    3. korešpondenčná adresa [dobrovoľné]
    4. telefónne číslo [dobrovoľné]

ÚČEL: Účelom spracovania osobných údajov užívateľa je spätné kontaktovanie užívateľa.

TRVANIE SPRACÚVANIA: Osobné údaje budú spracúvané iba na nevyhnutnú dobu počas komunikácie s užívateľom.

SPRÁVNOSŤ: Dobrovoľným poskytnutím osobných údajov užívateľ prehlasuje, že poskytnuté údaje sú správne, pravdivé a aktuálne.

Newsletter

Užívateľ – dotknutá osoba pri svojej návšteve a ďalšom používaní webových stránok forheli.com môže prevádzkovateľovi poskytnúť svoje osobné údaje. K poskytnutiu osobných údajov užívateľa môže dôjsť pri dobrovoľnej registrácii k odberu newsletteru za pomoci takej e-mailovej adresy, z ktorej možno určiť jeho totožnosť, alebo pri dobrovoľnom vyplnení kontaktného formulára spojeného s vybraným obsahom webových stránok.

Poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné. Nevyhnutnou podmienkou spracúvania osobných údajov užívateľa prevádzkovateľom na účel zasielania newsletteru je udelenie súhlasu užívateľa so spracúvaním osobných údajov v nevyhnutnom rozsahu a zasielaním marketingových správ, pričom tento súhlas je jediným právnym základom spracúvania údajov poskytnutých užívateľom (e-mailovej adresy).

  • Užívateľ na zabezpečenie oprávnenia prevádzkovateľa spracúvať poskytnuté osobné údaje musí vyjadriť svoj súhlas s uchovávaním a ďalším spracovaním získaných osobných údajov, v rozsahu nevyhnutnom pre dosiahnutie účelu stanoveného v tomto článku.

TRVANIE SÚHLASU: Súhlas užívateľa podľa predošlého odseku nadobúda platnosť okamihom dobrovoľného poskytnutia súhlasu zaškrtnutím príslušného políčka v online formulári a trvá do odvolania súhlasu užívateľom. Prevádzkovateľ má právo spracúvať poskytnuté údaje počas trvania súhlasu.

E-mailové adresy používané na marketingové účely sú spracovávané a ukladané do tej doby, než užívateľ ukončí odber. Odhlasovací odkaz je možné nájsť na konci každého e-mailu.

ÚČEL: Účelom spracovania osobných údajov užívateľa je umožnenie odberu ním vyžiadaného newsletteru (informačného letáku) zasielaného prevádzkovateľom na kontaktnú adresu poskytnutú užívateľom, najmä v elektronickej podobe.

SPRÁVNOSŤ: Dobrovoľným poskytnutím osobných údajov užívateľ prehlasuje, že poskytnuté údaje sú správne, pravdivé a aktuálne, v opačnom prípade zodpovedá za prípadnú škodu, ktorú uvedením nesprávnych, nepravdivých alebo neaktuálnych údajov môže prevádzkovateľovi spôsobiť.

PRENOS ÚDAJOV A AUTOMATIZOVANÉ ROZHODOVANIE: Osobné údaje sú spracovávané v elektronickej podobe automatizovaným spôsobom pomocou e-mailingového nástroja Mailerlite (Litva), ktorí sú Spracovateľmi.

Poučenie o právach dotknutej osoby

Práva užívateľa v súvislosti s ochranou osobných údajov upravujú najmä ustanovenia článkov 12 až 22 GDPR, v znení neskorších zmien.

Ako užívateľ máte najmä právo na základe písomnej alebo e-mailovej žiadosti adresovanej prevádzkovateľovi (e-mail: blanka.maixnerova@flp.com) požadovať:

  1. potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o Vás spracúvané, prístup k Vašim osobným údajom a informáciám o nich, ako aj opravu týchto údajov,
    obmedzenie spracúvania Vašich osobných údajov, najmä ak sú nesprávne,
  2. vymazanie Vašich osobných údajov, najmä ak pominul účel ich spracúvania alebo ste odvolali súhlas so spracúvaním,
  3. prenesenie Vašich osobných údajov inému prevádzkovateľovi v štruktúrovanej a strojovo čitateľnej podobe.

Rovnako máte právo písomným oznámením alebo e-mailom (na adresu blanka.maixnerova@flp.com):

  1. kedykoľvek odvolať Váš súhlas so spracúvaním osobných údajov, s účinnosťou odo dňa doručenia oznámenia, ak sa spracúvanie osobných údajov vykonáva na základe súhlasu, pričom zákonnosť spracúvania pred doručením oznámenia o odvolaní súhlasu bude zachovaná,
  2. ak sa spracúvanie osobných údajov nevykonáva na základe Vášho súhlasu, namietať proti spracúvaniu z dôvodov týkajúcich sa Vašej osobnej situácie alebo ak máte podozrenie, že sa údaje spracúvajú nezákonne.

Máte tiež právo podať Úradu na ochranu osobných údajov, ako dozornému orgánu pre Slovenskú republiku, sťažnosť alebo podnet na prešetrenie spracúvania Vašich osobných údajov.

Práva užívateľa a/alebo člena môžu byť obmedzené, ak takéto obmedzenie vyplýva z osobitného predpisu, ich uplatnením by bola porušená ochrana užívateľa alebo by boli porušené práva a slobody iných dotknutých osôb.

Máte otázku?

Využite našu Poradňu
a zistite odpovede na vaše otázky.

Máte otázku?

Využite našu Poradňu
a zistite odpovede na vaše otázky.

Newsletter

For a Healthy Life

Prírodnou cestou k zdravému životu

 

 

Certifikáty kvality, ktoré získala firma Forever Living Products: Cruelty Free Halal International Aloe Science Council Kosher Vegan

Výsledky sa môžu u každého klienta individuálne líšiť. Produkty nemajú za účel diagnostikovať, zmierňovať, liečiť, uzdravovať alebo predchádzať špecifickým chorobám alebo skupinám ochorení. Ak máte zdravotný problém, konzultujte ho so svojím lekárom.

Získajte viac informácií

Získajte viac informácií

 

Získajte 1× týždenne newsletter nabitý informáciami a novinkami z oblasti zdravého životného štýlu.

Ďakujeme za prihlásenie! Skontrolujte prosím, svoju e-mailovú schránku a potvrďte prihlásenie cez zaslaný odkaz.

Pin It on Pinterest

Share This